Shega-Trans

Rrjet

i fuqishem

Distribucioni

Tirana Urban Bus Lines

Transport Urban

Ne mbulojme linjat kryesore te Tiranes

Heavy Duty

Transport Industrial

Transport special? Pa problem, ne e bejme te mundur!

Inland Transportation

Transport me kamione

Transporte te te gjitha llojeve

TRANSPORT TOKESOR

Me nje eksperience mese 15-vjecare ne transportin tokesor, ne u kemi ofruar klienteve tane zgjidhje ne transportin e mallrave, ushqimeve, lendeve te rrezikshme dhe se fundi edhe ne transportin e mjeteve te renda per perdorim industrial.

Transport Detar

Ne ofrojme transport detar me kontenjere nga dhe drejt cdo porti te botes. Ju na thoni vetem origjinen dhe destinacionin final te mallit, per te tjerat kujdesemi ne. Ne ju ofrojme madje edhe sherbime doganore per ngarkesen tuaj.

Transport Pasagjeresh

Ne ofrojme transport pasagjeresh, urban dhe turistik. Prej vitesh ne bashkepunojme me Bashkine e Tiranes dhe jemi nje nga operatoret kryesore te linjave urbane per qytetin e Tiranes. Pervec kesaj ne ofrojme edhe transport me helikopter dhe charter.

Cfare Ofrojme

Sherbime Logjistike te Personalizuara

checklist icon

Kontrata logjistike

Ju nevojiten sherbime te vecanta logjistike? Pa problem. Ne ofrojme transport tokesor, ajror dhe detar. Sherbimet tona jane te shpejta dhe te sigurta.

globe icon

Dergesa te shpejta

Shega-Trans ofron sherbimet logjistike me te mira, me te gjitha llojet e mjetet. Motoja jone eshte: "Gjithmone ne kohen, ne vendin dhe ne menyren e duhur.

forktruck icon

Transport industrial

Permasat dhe pesha e ngarkeses tuaj nuk na tremb. Ne disponojme mjetet e duhura per transportin e mallrave me peshe deri ne 200 Ton.

touch icon

Gjurmim ngarkese

Flota jone eshte e pajisur me teknologjine e fundit gjurmuese GPS. Ne e dime me saktesi se ku ndodhet ngarkesa juaj ne cdo kohe dhe moment.

Sektoret e Industrise qe Mbulojme

Sherbimet tona mbulojne sektore te ndryshem te industrise, duke filluar nga ushqimet dhe pijet, lendet kimike, veshje etj. Me poshte lista e plote.

 • icon

  Pako dhe Paleta

 • icon

  Lende Kimike

 • icon

  Ushqime dhe Pije

 • icon

  Veshmbathje

Kompanitë e Grupit

Ku ndodhemi

locations illustration

Shega-Trans ka zyra te saj ne gjashte shtete dhe mbulon me sherbimet e saj me shume se 200 vendodhje kudo ne bote. Ne punojme dhe kemi si partnere, kompanite me te njohura nderkombetare.

Shiko te gjithe Vendodhjet